Polička

Mladý jačmeň SK-02-BIO

Mladý jačmeň SK-02-BIO

Zelený extrémne jemný prášok z výhonkov mladého zeleného jačmeňa. Je určený k príprave sviežeho zeleného nápoja. Takto získaný zelený nápoj je veľmi ľahko a rýchlo vstrebaný do organizmu. Obsahuje široké spektrum minerálov, vitamínov, enzýmov a je zdrojom životodarného chlorofylu a vlákniny. 

Viac detailov

 


17,00 €

17,00 € za 1

027

Dostupnosť: na sklade

2 other products in the same category:

Patrí medzi zelené potraviny, ktoré majú význam pre ľudský organizmus nielen z hľadiska preventívneho, ale aj ako samotná súčasť liečby.

 

Obsahuje:

10x viac vápnika ako mlieko

25x viac draslíka ako banány

16x viac vitamínu B1 ako paradajky

45x viac vitamínu B2 ako hlávkový šalát

20x viac vitamínu E ako biela múka

8x viac kyseliny listovej ako špenátovej, obsahuje zinok - iné potraviny ho neobsahujú

 

Užívanie mladého jačmeňa je vhodné pri týchto problémoch:

zlepšenie krvného obrazu, problémy s trávením - chlorofyl sa používa pri liečbe vredových ochorení žalúdka a črievpáchnuci dych a hemoroidy prevencia proti ukladaniu cholesterol, uproti zápche - vďaka obsahu draslíka a vlákniny, ktoré podporujú pohyb tráviacej sústavy a vyprázdňovaniepálenie záhy - mladý jačmeň sa vyznačuje výrazne zásaditou povahou, čím obnovuje acido-alkalickú rovnováhu pri prekyslení organizmu, spomalenie bunkového starnutia - SOD (superoxid dismutáza) ničí kyslíkové radikály, protirakovinové účinky - enzým SOD a chlorofyl vykazujú účinné protirakovinové pôsobenie, problémy so srdcom, krvným obehom - odstraňuje bolesti hlavy, poruchy spánku, chronickú únavu a depresie, cukrovka - vďaka svojej zásaditej povahe upravuje mladý jačmeň priechod cukrov cez črevné steny vonkajšie a vnútorné zápaly - využíva sa vysoký obsah chlorofylu
Hlavné zložky mladého jačmeňa a ich vplyv na ľudský organizmus:
CHLOROFYLmá dezinfekčné a detoxikačné účinky, zlepšuje krvný obraz, okysličenie jednotlivých orgánov, bráni zápalom, urýchľuje hojenie rán. Najzaujímavejšia je podobnosť molekuly chlorofylu s molekulou hemoglobínu krvného farbiva. Chlorofyl taktiež podporuje celkovú regeneráciu organizmu a neutralizuje voľné radikály. Testami bol tiež preukázaný jeho vplyv na redukciu vstrebávania karcinogénov v tráviacom trakte.
AMINOKYSELINY:mladý jačmeň obsahuje 18 aminokyselín vrátane 8 esenciálnych, ktoré si organizmus nevie vyrobiť sám. Aminokyseliny sú základným stavebným kameňom bielkovín, z ktorých je tvorená každá bunka ľudského organizmu.
ENZÝMY:v mladom jačmeni sa nachádza celý rad aktívnych enzýmov, ktoré sú základným katalyzátorom takmer všetkých chemických procesov v našom tele. Prítomnosť širokého spektra enzýmov je výsledkom šetrného spracovania mladého jačmeňa.
ZÁSADOTVORNOSŤ:významný je zásadotvorný efekt mladého jačmeňa na ľudský organizmus, čím zabraňuje prekysleniu organizmu. V súčasnosti väčšina konzumovanej stravy spôsobuje v tele kyslú reakciu.
ANTIOXIDAČNÁ AKTIVITA:mladý jačmeň veľmi účinne neutralizuje účinok voľných kyslíkových radikálov; antioxidanty rastlinného pôvodu znižujú riziko vzniku rakoviny a chronických ochorení
Dávkovanie:1 vrecúško (3g) denneOptimálne je užívanie ráno ihneď po prebudení. Rekonvalescenti, športovci, starší a chorí ľudia môžu dávku zdvojnásobiť. Deťom je odporúčaná polovičná dávka.

Príprava nápoja: Obsah jedného vrecúška zmiešajte s chladnou čistou vodou, mliekom alebo džúsom (cca 150 ml).

Obsah balenia: 120g

Hľadať